Indy4You naar Davines World Style Contest 2019

Indy4You naar Davines World Style Contest 20192019-07-13T19:49:36+00:00

World Style Contest

De World Style Contest (WSC) is een internationale wedstrijd voor haarstylisten die met het merk Davines werken. Davines daagt hen uit om hun persoonlijke visie van een inspirerende, smaakvolle en fashion forward look tot uiting te brengen op hun model. De deelnemers worden beoordeeld op artistieke expressie, creativiteit en op fotografie en onstage performance.

Gekozen uit paar honderd deelnemers

De wedstrijd bestaat uit twee onderdelen: de fotografieronde en de onstage performance. De fotografieronde is eigenlijk de voorronde. Daaraan deden [aantal] haarstylisten van over de heel wereld mee.

IJsland; het land van vuur en ijs

Indy was één van de tien finalisten in de Davines World Style Contest 2019. Aan de wedstrijd deden kappers van over de hele wereld mee. Op 4 mei 2019 vloog Indy met Leonie, Naomi, Dorien en haar vriend Rick naar IJsland voor de grote finale!

Indy: “Jeetje, wat een avontuur en geweldige ervaring was dit! Maanden van voorbereiding, de voorronde, de spanning, alles… Het was fantastisch! Gelukkig viel alle spanning van mij af toen ik het mega podium opliep. 1600 Davines kappers in de zaal. En dan zeggen ze dat je een donker gat inkijkt en daar niets van ziet. Nou, mooi niet dus. Je ziet alles en iedereen! Maar wat een kick gaf dat! Ik wil mijn hele lieve collega’s, Rick, familie en iedereen die mij tijdens deze ervaring steunde heel erg bedanken. Ik heb er echt van genoten en ben een ervaring rijker die niemand mij meer afpakt!! Op naar de volgende uitdaging! Volgend jaar, doen we gewoon weer met z’n allen mee!”

PDF MET MEER INFORMATIE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je bent als eerste op de hoogte van:

• de laatste trends en ontwikkelingen;

• tips en trucs voor je haar;

• speciale acties voor nieuwsbriefleden.

Bedankt! Bevestig je inschrijving in je mail.