Haarwerksalon

Haarwerksalon2017-12-12T18:26:17+00:00

De aankoop, of het verwerven van informatie over haarwerken is vaak een emotionele gebeurtenis.

Haarverlies kan iedereen overkomen. Mannen én vrouwen. Bijvoorbeeld door chemotherapie, haarziekte of hormonen. Soms verlies je al je haar en soms een gedeelte. Soms is het tijdelijk en soms blijvend. De haarwerken van Indy4You zijn hiervoor dé oplossing! Bij ons heb je keus uit verschillende soorten en maten haarwerken. Wij bieden persoonlijk en professioneel advies om het haarwerk te vinden dat bij jouw past en waar jij je prettig bij voelt!

Logo ANKO

Indy 4 You is een ANKO haarwerkspecialist.

Het informeren naar of kopen van een haarwerk is een persoonlijke en soms emotionele gebeurtenis. Daarom hebben wij bij Indy 4 een aparte ruimte, waar we rustig je wensen en behoeften bespreken. Is het niet mogelijk om naar de salon te komen? Dan komen wij naar jou.

1. Afspraak maken

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek. Het intakegesprek is al binnen 5 werkdagen mogelijk. Heb je vragen of twijfel je over haarwerk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij denken graag mee over oplossingen!

2. Intakegesprek

Het intakegesprek is in de aparte ruimte van onze salon of, als je niet naar de salon kan komen, bij je thuis. We bespreken je wensen voor een haarstukje, haarwerk of alternatief. Wij werken met verschillende oplossingen van synthetisch en echt haar. Wij vertellen je over alle mogelijkheden en de voor- en nadelen ervan. Wij geven advies over de uiteindelijke oplossing. Je kan je haarwerk dan ook meteen bestellen. Meer tijd nodig om te kiezen? Dan maken we een vervolgafspraak.

3. Haarwerk passen, in model knippen en gebruiken

Je haarwerk is binnen. Bij een standaard (confectie) haarwerk is dat binnen een paar dagen. Bij een maat haarwerk duurt dat 8 tot 12 weken. Wij nodigen je weer uit in onze salon of komen bij je thuis. Bij deze afspraak knippen wij je haarwerk meteen in model. We leggen uit hoe je je haarwerk het best kan gebruiken, denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van het haarwerk en de verzorging. Je haarwerk is meteen klaar voor gebruik.

Reserveren

Ben je er nog niet zeker van of je een haarwerk nodig hebt of wanneer? Dan kan je je standaard haarwerk laten reserveren. Dit betekent dat je alles, zoals het model en de juiste kleur hebt uitgezocht en het haarwerk gepast hebt. Indy4You houdt het uitgekozen haarwerk maximaal zes weken op voorraad. Reserveren is gratis, totdat het haarwerk geknipt en/of op maat gemaakt is.

4. Betaling

Je krijgt van ons een factuur van de kosten. Ben je onder behandeling van een arts? Dan krijg je van je behandelend arts een medische verklaring en vergoedingenformulier. Dit stuur je ondertekend, samen met de factuur, naar je zorgverzekeraar. Als je wil, kunnen wij de declaratie ook verzorgen.

5. Nazorg

Naast de ondersteuning bij het kiezen en bevestigen van je haarwerk helpen wij je ook bij het onderhouden en reinigen. Zo kan je zo lang mogelijk van je haarwerk genieten. Ook kan je bij ons terecht voor advies over haarverzorgingsproducten.

Wij hebben contracten met de volgende zorgverzekeraars:

Zorgverzekeraars

Wil je graag weten welk bedrag er door jouw verzekaar wordt vergoed? Klik hier om erachter te komen.

  • Alopecia totalis/universalis
  • Chemotherapie
  • Alopecia andro genetica/Frontale fibroserende alopecia
  • alopecia diffusa/ androgenetica
  • Alopecia areata

Synthetisch haarwerk

Geschikt voor haaruitval door Chemotherapie
Levertijd: 1-3 werkdagen
Een synthetisch haarwerk, hiervoor wordt meestal gekozen door mensen met tijdelijke haaruitval. Zoals chemotherapie.
Het voordeel van een synthetisch haarwerk is dat na het wassen in model blijft. En dus ook makkelijk te onderhouden is.
Het haarwerk kan ook in model geknipt worden. Ook is een synthetisch haarwerk meestal goedkoper.
Mocht je kiezen voor een synthetisch haarwerk. Maken wij eerst een selectie van 5 verschillende haarwerken.
Er zijn verschillende keuzes in kleuren, maten en binnenwerken mogelijk bij synthetische haarwerken.

NORDIC AIR SKIN

Geschikt voor Alopecia totalis/universalis
Levertijd: 8-10 weken
Dit op maat gemaakte haarwerk is speciaal ontwikkeld voor mensen met alopecia totalis of universalis.
Door de gepatentteerde basis trekt het haar werk vacuüm om het hoofd. En je hierdoor geen tapes of lijm nodig voor de bevestiging.
De Nordic Air Skin is van 100% virgin human remy hair gemaakt.
Voordelen doordat het haarwerk geen naden of binnenwerk heeft. Zal het geen irritaties, geen warmte vasthouden en zal je de wind weer op uw hoofdhuid voelen. Je kunt zelfs met je haarwerk het zwembad induiken of ‘m oplaten tijdens het slapen.

MONOFILL

Geschikt voor Chemotherapie
Levertijd: 8-10 weken
De nieuwe monofill is een op maat gemaakt haarwerk.
De monofill is gemaakt van 100% virgin human remy hair. Ontwikkeld voor mensen die na een chemotherapie het haar verloren zijn. Met een speciale techniek wordt een mal van uw hoofd gemaakt. De monofill zal daarom perfect passen. Groot voordeel van de monofill is dat je alles zelf bepaald, de kleur, de lengte, de krul en zelfs hoe dik je haar is.
Je wilt na een ingrijpende gebeurtenis zoveel mogelijk op jezelf lijken.

TOP EXTENSIONS

Geschikt voor Alopecia andro genetica/Frontale fibroserende alopecia
Levertijd 8-10 weken
Top extensions zijn de oplossing voor alopecia androgenetica.(mannelijke kaalheid)
Dit haarwerk wordt voor je op maat gemaakt. Je kunt de top extensions met tapes of met clips vastmaken. Top extensions zijn van 100% human remy hair gemaakt.

T PARTING

Geschikt voor alopecia diffusa/ androgenetica
Levertijd: 8-10 weken
T Parting is een fantastische oplossing voor dames met een dunne inplant. De T Parting kan met clips, tape of de speciale plaktechniek worden vastgezet. T Parting is 100% human Remy hair en kan gestijld worden zoals je wilt.

NEW ME SOLUTION

Geschikt voor Alopecia areata
Levertijd: 8-10 weken
De new Me solution is voor mensen met Alopecia Areata. De new me Solution is een custom made oplossing voor pleksgewijze kaalheid. Met een speciale techniek wordt een mal gemaakt van de zone waar dat nodig is. Met deze mal maken we het stuk zo dat het precies past. De new me Solution wordt met speciale tape bevestigd.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze haarwerksalon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je bent als eerste op de hoogte van:

• de laatste trends en ontwikkelingen;

• tips en trucs voor je haar;

• speciale acties voor nieuwsbriefleden.

Bedankt! Bevestig je inschrijving in je mail.